Klipfolio “Warm up refresh”

Klipfolio silently released a new feature called Klipfolio warm up refresh that allows you to refresh data sources in the background. We noticed this feature in our parent / partner account and have not seen it in any of our Clients accounts, yet. But it might be a feature that can take away a burden that some clients face when logging in: looking at old data.

Our Cervinoboard Klipfolio clients do not have this issue – we push the data on regular intervals to Klipfolio – but due to the way Klipfolio works, some clients need to wait a while before they see data refreshed. Klipfolio starts the data collection process as soon as a user logs in. This can take a few minutes at peak hours. With Klipfolio warm up refresh, users can turn on the ability to fetch the data even when not logged in. This way the data is ready when logging in. We are not sure if this feature is released to a wider audience, but we will keep you posten.

Klipfolio “Warm up refresh”

Klipfolio heeft op de achtergrond een nieuwe feature gelanceerd, genaamd Klipfolio Warm up refresh. We hebben deze feature gezien in ons partner account, maar (nog) niet in een van onze klant accounts.

Dit zou een feature kunnen zijn die een kleine beperking in Klipfolio aanpakt: het feit dat je soms even tegen oude data aankijkt na het inloggen.

Onze Cervinoboard Klipfolio klanten hebben dit issue niet – Wij sturen de data op gezette tijden richting Klipfolio – maar door de manier waarop Klipfolio werkt geldt voor sommige directe Klipfolio klanten dat ze even moeten wachten totdat ze de data ververst zien worden. Klipfolio start namelijk met het ophalen van de data zodra een gebruiker inlogt. Dit kan op piek momenten even duren. Met de Warm up refresh zou je Klipfolio dus kunnen vragen om de data periodiek op te halen, zodat de wachttijd korter is. We hebben niet kunnen achterhalen of en zo ja wanneer deze feature beschikbaar is, maar we houden je op de hoogte.

Lees hier meer nieuws over Klipfolio

Bekijk hier het partnerprofiel van Cervino Marketing op Klipfolio.com