Klipfolio “Warm up refresh”

Klipfolio heeft op de achtergrond een nieuwe feature gelanceerd, genaamd Klipfolio Warm up refresh. We hebben deze feature gezien in ons partner account, maar (nog) niet in een van onze klant accounts.

Dit zou een feature kunnen zijn die een kleine beperking in Klipfolio aanpakt: het feit dat je soms even tegen oude data aankijkt na het inloggen.

Onze Cervinoboard Klipfolio klanten hebben dit issue niet – Wij sturen de data op gezette tijden richting Klipfolio – maar door de manier waarop Klipfolio werkt geldt voor sommige directe Klipfolio klanten dat ze even moeten wachten totdat ze de data ververst zien worden. Klipfolio start namelijk met het ophalen van de data zodra een gebruiker inlogt. Dit kan op piek momenten even duren. Met de Warm up refresh zou je Klipfolio dus kunnen vragen om de data periodiek op te halen, zodat de wachttijd korter is. We hebben niet kunnen achterhalen of en zo ja wanneer deze feature beschikbaar is, maar we houden je op de hoogte.

Lees hier meer nieuws over Klipfolio

Bekijk hier het partnerprofiel van Cervino Marketing op Klipfolio.com